Nettside til din bedrift

Mange kunder møter i dag ditt firma første gang via internett. Nettsiden er firmaets ansikt utad. Derfor er det viktig at nettsiden representerer din bedrift på en god og korrekt måte. 

Mobiltilpasset og responsive design

Visste du at over 65% av de som besøker din hjemmeside nå kommer fra mobil. Eller at over 90% av de som finner din bedrift via mobilen, tar kontakt med din bedrift innen 3 minutter.

Vi vet dette, derfor er nettsidene vi produserer basert på responsive design, slik at nettsiden alltid vises korrekt uansett om dine kunder finner deg på mobilen, et nettbrett eller via en PC.

Optimalisering og SEO

En pen og fancy nettside hjelper lite, hvis ikke dine kunder finner den. Det er derfor viktig at innholdet, som bilder og tekst på nettsiden er optimalisert, slik at søkermotorene finner din nettside.

Ved å gjennomføre SEO vil din nettside bli mer synlig i søkemotorene, slik at dine produkter og tjenester vil bli funnet enklere.

Vi anser dette som så viktig av vi alltid gjennomfører basic SEO når vi lager nye nettsider til våre kunder.

Online markedsføring

I «gamle dager» var markedsføring noe som var stort, dyrt og vanskelig. Du «måtte» ha reklamen i aviser og andre tidsskrifter for å bli funnet. Du hadde liten oversikt over responsen og kunne ikke endre annonsene når de var trykket.

I dag kan du enklere nå ut til flere potensielle kunder og du kan være mer direkte, slik at du når ut til de som har interesse for dine produkter eller tjenester.

Vi hjelper din bedrift med dette, slik at du når dine potensielle nye kunder.

Sosiale medier

Det finnes mange forskjellige sosiale medier på nettet i dag. I Norge er nok Facebook den mest populære. Mens din bedrifts nettside er deres informasjonskanal, er sosiale medier en kommunikasjonskanal.

Sosiale medier som Facebook er en god, enkel og billig måtte for din bedrift å komme i kontakt med deres kunder på, og en effektiv måtte å informere dine kunder om tilbud, nyheter og annen informasjon som kan være nyttig.

Premium WordPress-Hosting og e-post tjeneste

Vi vet at en god nettside bare er en del av en helhet for din bedrift. Våre tjenester inkluderer derfor også Domene, WordPress Hosting og mail-tjeneste

Hos oss er dette en del av din totalpakke. Dette for å sikre kvaliteten på din nettside. Dette gjør det svært enkelt for deg da du kun har en leverandør og forholde deg til.