Nettside til din bedrift

Mange kunder møter i dag ofte ditt firma første gang via internett og nettsiden er ditt firmas ansikt utad. Det er derfor viktig at nettsiden representerer din bedrift på en god og korrekt måte. 

Mobiltilpasset og responsive design

Viste du at over 50% av de som besøker din hjemmeside nå kommer fra smart telefoner eller nettbrett. Eller at over 90% av de som finner din bedrift via en smart telefon tar kontakt med din bedrift innen 3 minutter.

Vi vet dette, derfor er nettsidene vi produserer basert på responsive design slik at nettsiden alltid vises korrekt uansett om dine kunder finner deg på mobilen, et nettbrett eller via en PC.

Optimalisering og SEO

Å ha en pen og fancy nettside hjelper ikke om ikke dine kunder finner den. Det er derfor viktig at innholdet som bilder og tekst på nettsiden er optimalisere slik at slik at søkermotorene finner din nettside.

Ved å gjennomføre SEO vil din nettside bli mer synlig når noen søker etter produkter og tjenester som du tilbyr i ditt lokal området.

Vi anser dette som så viktig av vi alltid gjennomfører basic SEO når vi lager nye nettsider til våre kunder. 

Online Markedsføring

I «gamle dager» var markedsføring noe som var stort, dyrt og vanskelig. Man «måtte» har reklamen i aviser og andre tidsskrifter for å bli funnet. man hadde liten oversikt over responsen og kunne ikke endre annonsene når de var trykket.

I dag kan man enklere og billigere nå ut til potensielle kunder og man kan være mere direkte. Markedsføring er blitt mer avansert, men man er sikrere til å nå akkurat de som har interesse for dine produkter og tjenester.

Sosiale medier

Der finnes mange forskjellige sosiale medier på nettet i dag. I Norge er nok Facebook den mest populære. Mens din bedrifts nettside er deres informasjonskanal, er sosiale medier en kommunikasjonskanal.

Sosiale medier som Facebook er en god, enkel og billig måtte for din bedrift å komme i kontakt med deres kunder på, og en effektive måtte innformere dine kunder om tilbud, nyheter og annen informasjon som kan være nyttige.

Premium WordPress-Hosting og e-post tjeneste

Vi vet at en god nettside bare er en del av en helhet for din bedrift. Våre tjenester innkluderer derfor også Domen, WordPress Hosting og mail tjeneste

Hos oss er dette en del av din totalpakke. Dette for å sikre kvaliteten både på din nettside og e-post løsning. Dette gjør det også svært enkelt for deg da du kun har en leverandør og forholde deg til.